De Nissan X-Trail is een betrouwbare en comfortabele terreinauto
Wie van vis houdt komt tijdens de Transsahara-rit langs de kust van de oceaan voldoende aan zijn trekken

Transport

Onze vloot bestaat uit drie Nissan X-Trails. Ruime vierpersoons auto's voorzien van vele luxe waaronder airco. Op het dak voorzien van dakkoffers. Met ingang van het seizoen 2019/2020 hebben we ook de beschikking over een bagagewagen achter een van de auto's, vooral bestemd voor reserveonderdelen voor de auto's. De persoonlijke bagage kan in de bagageruimte achterin. In het midden van de royale achterbank is ruimte voor een tas met persoonlijke benodigdheden. De auto's zijn voorzien van vierwielaandrijving. Mocht het mis gaan dan liggen er zandplaten op de imperiaal. 
In twee van de dakkoffers bevindt zich de kampeeruitrusting die wetijdens de Transsahara-rit nodig hebben voor de overnachting in Oued Jenna.
Verder zijn er aan boord voldoende mogelijkheden om camera's en telefoons op te laden. Ook is er een omvormer die onderweg voor 230 volt kan zorgen.
Elke auto is voorzien van een walkie-talkie voor de communicatie tussen de auto's onderling. Handig wanneer er in één van de auto's een waarneming is gedaan.

Overnachting en eten

De hotels onderweg variëren van luxe tot basic, al naar gelang het aanbod. 

De standaard locaties zijn vooral geselecteerd op sfeer en locatie. Met een aantal van deze overnachtingsplaatsen hebben we al decennialang een persoonlijke band.

Over het eten hoeft u zich geen zorgen te maken. Het helpt wanneer u van 'seafood' houdt. Want dat is uiteraard waarin restaurants langs de kust in zijn gespecialiseerd.

Voor vegetariërs zal het niet altijd makkelijk zijn. Maar meestal valt er wel een mouw aan te passen. Voor veganisten zal het een stuk moeilijker zijn.

Volgende: Opens internal link in current windowVeiligheid